W

Under sommaren 2020 satsade jag och några vänner på en serie inlägg på LinkedIn under banderollen ÖtillA, där vi varje dag gick igenom ett inlägg kring den dagens bokstav. Här har jag samlat dessa inlägg.

Dagens bokstav är W : visste du att jag för drygt två år sedan tänkte skriva en bok? För att marknadsföra boken började jag planera att göra små, korta tips-filmer på LinkedIn. Då funderade jag mycket på om jag skulle fokusera på antingen #Word eller på #Excel. Jag kan rätt så mycket om båda två, och det är två program som väldigt många använder väldigt ofta. Men så tänkte jag så här: Word väcker inga känslor. Excel väcker alla möjliga känslor, allt från frustration och ilska till stolthet och finurlighet. Så, jag tänkte:
”Där det finns känslor finns engagemang.”

Så, därför valde jag att fokusera på Excel och så blev detta till mina #torsdagstips i Excel. Och vilket engagemang ni visat – det är helt galet och otroligt! Jag hade inte i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig ett så stort, varmt och glädjefullt gensvar. För det har jag inga andra ord än bara det enklaste och starkaste ordet av dem alla. Tack! <3

Hur användbart var detta?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster 0

Inga röster hittills, du får vara först!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Missa inte när det kommer nya tips!

Inget spammande, jag kommer aldrig sälja dina uppgifter - du får bara ett bra Exceltips varje torsdag - rätt in i inkorgen!

Vill du se fler tips direkt? Här är tre till!

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr