EXCEL HELT ENKELT

En liten bok om hur man kan jobba smartare i Excel, hur man gör Excelark som man förstår även ett halvår efter man stängde filen senaste gången, samt hur man ska tänka.

David beskriver excel på en ny nivå som gör att man inte vill lägga ner sin bok utan bara vill fortsätta att läsa och öppna upp excel för att börja exprementera.

David har också gjort en bok om excel på ett pedagogiskt sätt som verkligen gör att flera inte kommer att vara osäkra på att använda excel. Så ni som känner att excel kan kännas jobbigt så ta verkligen steget till att läsa hans bok, den är verkligen fantastiskt bra!

Sabina, 2021-04-24

DIAGRAM HELT ENKELT – ÄR PÅGÅNG

Nästa bok är i samma stil som min första, men handlar om diagram.

Hur gör man diagram som alla tolkar på samma sätt? Hur kan du styra läsarna av dina diagram att se de saker du vill att de ska se? Helt enkelt hur man gör lite smartare diagram.

Boken har skickats till provläsare för att jag och förlaget ska få in mer feedback kring boken. Börja prenumerera på uppdateringar om boken genom att fylla i din adress här nedanför!

VAD SÄGER KUNDERNA OM MINA BÖCKER?

Du har ett så varmt och genuint sätt att möta världen att du inspirerar långt bortom Excel. Det är en fröjd att läsa din bok och lyssna varje gång du är med i en podd/liknande.

Joakim

Som självlärd i excel så var uppbyggnaden enkel att förstå och att ändra så att den passar mig.

Anna Holter

I vanlig ordning så levererar David raskt både kvalitet och funktion. Tusen tack för att du underlättar vardagen för oss som inte hinner sitta i tutorials hela dagarna 🙏😀

Mari Kjellberg

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Om du vill få en påminnelse om när det finns ett nytt tips här på sidan,
skriv in din e-post i rutan här nedanför. Då får du ett litet mail av mig
varje gång det finns ett nytt tips. Ingen spam, inte överdrivet ofta bara
en trevlig påminnelse från mig.