books 1

EXCEL HELT ENKELT

En bok om hur man kan jobba smartare i Excel, hur man gör Excelark som man förstår även ett halvår efter man stängde filen senaste gången, samt hur man ska tänka.

diagram helt enkelt

DIAGRAM HELT ENKELT

Min andra bok är i samma stil som min första, men handlar om diagram. Hur kan man tänka kring diagram för att göra dem smartare? Kan man få läsaren av diagrammet att komma till samma slutsats som dig, och vad händer annars?

plansch 1

DIAGRAMPLANSCHEN

Äntligen är min exklusiva samlarplansch till salu här på Stavegard.se! Denna plansch, tryckt på tjockt härligt matt A4-papper, kommer numrerad och signerad av mig. Det finns bara 500 ex i världen.

quote

David beskriver Excel på en ny nivå som gör att man inte vill lägga ner sin bok utan bara vill fortsätta att läsa och öppna upp Excel för att börja exprementera.

David har också gjort en bok om Excel på ett pedagogiskt sätt som verkligen gör att läsaren kommer bli mindre osäkra på att använda Excel. Så ni som känner att Excel kan kännas jobbigt så ta verkligen steget till att läsa hans bok, den är verkligen fantastiskt bra!

Sabina

2021-04-24
quote

Egentligen borde alla som producerar grafer och diagram läsa den här boken!

Tobias Andersson, Business Intelligence konsult

David 1

VAD SÄGER KUNDERNA OM MINA BÖCKER?

quote

Du har ett så varmt och genuint sätt att möta världen att du inspirerar långt bortom Excel. Det är en fröjd att läsa din bok och lyssna varje gång du är med i en podd/liknande.

Joakim

quote

Som självlärd i Excel så var uppbyggnaden enkel att förstå och att ändra så att den passar mig.

Anna Holter

quote

I vanlig ordning så levererar David raskt både kvalitet och funktion. Tusen tack för att du underlättar vardagen för oss som inte hinner sitta i tutorials hela dagarna 🙏😀

Mari Kjellberg

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Om du vill få en påminnelse om när det finns ett nytt tips här på sidan,
skriv in din e-post i rutan här nedanför. Då får du ett litet mail av mig
varje gång det finns ett nytt tips. Ingen spam, inte överdrivet ofta bara
en trevlig påminnelse från mig.

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr