Förändringskurva i Excel (gratis och anpassningsbar)!

Idag får du en förändringskurva av mig. Den är gjord i Excel och är gratis och du kan anpassa den efter din organisations behov. I min fil har jag lagt in ett par citat för igenkänningens skull, men vill du inte ha kvar dem är det bara att tömma de cellerna! Du kan också ta bort fälten bakom om du inte gillar dem, och du kan ändra på den bäst du vill helt enkelt!

En förändringskurva kan man använda när man pratar om organisationsförändringar, där den här grafiska “representationen” av olika stadier som medarbetare kan gå igenom i samband med att man ska göra om något på en arbetsplats. Det kan vara användbart att använda en förändringskurva när man vill visualisera känslan över tid, och visa på att det är okay att man från början kanske känner en viss oro inför en förändring, men att det efter ett tag blivit det “nya gamla-vanliga” igen.

Den här förändringskurvan är skapad i Excel för att du själv ska kunna anpassa den efter din organisations behov. Genom att anpassa kurvan till din sitaution kan en tydligare bild av hur känslor förändras över tid visas.

Filen finns gratis att ladda ner här.

Förändringskurvan ser ut så här när du är klar med den:

Gratis Förändringskurva att ladda hem
Gratis Förändringskurva att ladda hem

Hur användbart var detta?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Medelbetyg 4.5 / 5. Antal röster 28

Inga röster hittills, du får vara först!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Missa inte när det kommer nya tips!

Inget spammande, jag kommer aldrig sälja dina uppgifter - du får bara ett bra Exceltips varje torsdag - rätt in i inkorgen!

Vill du se fler tips direkt? Här är tre till!

1 svar på ”Förändringskurva i Excel (gratis och anpassningsbar)!”

  1. Ser bra ut!
    Jag har dock inte hunnit kika närmare eller har någon närmare tanke på när jag skulle använda den ännu.

    Svara

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr