< Tillbaks till alla gratisfiler

Förändringskurva.xlsx

Anpassningsbar förändringskurva i Excel

Vad handlar den här filen om?

Här är en förändringskurva som du antingen kan använda som den är, eller anpassa till exakt så som du vill ha den!

Svårare än så behöver det faktiskt inte vara!

Vad är en förändringskurva?

En förändringskurva används ofta inom ledarskap, kvalitetskontroll och projektledning för att övervaka och analysera förändringar av till exmepel en organisationsstruktur där medarbetare påverkas och då kan man använda kurvan för att illustrera hur upplevelsen av förändringen ändras över tid!

Få filen gratis!

Fyll i din e-postadress här nedan och du kommer få en länk till filen i din inkorg. Du kommer också få en gratis prenumeration på mitt korta nyhetsbrev som kommer varje torsdag med länk till veckans Exceltips.

  Du kommer inte bli spammad. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

  Vad säger de som testat filen?

  Rated 5 out of 5
  2023-03-13

  Alltid roligt att få inspiration/information om hur man kan nyttja excel.

  Lars
  Rated 5 out of 5
  2023-03-13

  Excellent!

  Erik Jensen
  Rated 1 out of 5
  2023-03-13

  Många bra mallar har Stavegård gjort genom tiderna. 🙂 Mallar som jag tagit inspiration ifrån. Åh Stavegårds Excelsida har jag rekommenderat till många.

  Just denna – förändringskurva – kommer knappast hjälpa mig då det går snabbare och bättre att rita och uppdatera den i andra program. Denna enkla bild med få parametrar skulle jag nog göra i PowerPoint eller liknande program. Dels för att det går snabbare och dels för att det skulle bli lättare samt snyggare.

  Skulle det däremot finnas stora mängder data att placera och framför allt uppdatera skulle Excel kunna vara något att överväga.

  Eva
  Rated 5 out of 5
  2023-03-09

  Det är fantastiskt vad man kan utföra med Excel och med denna fil så har jag utökat min kunskap och ser ännu mer ljust på Excel 👍😀

  Tomas
  Rated 5 out of 5
  2023-03-09

  Trevlig visualisering, användbar fil. Gillar att den är så lättarbetad om man exempelvis vill ändra citat. Den går ju förstås utmärkt att använda för andra typer av fyrfältare också.

  Peter Garvin
  Artikel tillagd till varukorg.
  0 artiklar - 0,00 kr