Två snabba sätt att bli snabbare i Excel!

Jag har en regel som jag bröt förra vecka. Från början var min idé att alla torsdagstips skulle vara längre än 60 sekunder, för att inte uppta folks tid i onödan och för att lära migsjälv att bli mer konkret på en gång. Ingen tid för småprat. Jag minns inte när, men efter ett tag ändrade jag den regeln till att bli “inget torsdagstips får vara längre än två minuter”. Förra veckans film (den om ringdiagrammet) var längre. Den blev 2:30.

Veckans film får kompensera detta, dels genom att själv vara kort (den klockar in på 47 sekunder, vilket gör det till ett av de kortaste hittills faktiskt), och dels genom att den lär ut sätt att jobba snabbare i Excel! (Så på sätt och vis kanske jag hoppas att tiden du tjänar med hjälp av det här torsdagstipset kompenserar för förra veckan? *ler*!)

Hur användbart var detta?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Medelbetyg 5 / 5. Antal röster 1

Inga röster hittills, du får vara först!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Missa inte när det kommer nya tips!

Inget spammande, jag kommer aldrig sälja dina uppgifter - du får bara ett bra Exceltips varje torsdag - rätt in i inkorgen!

Vill du se fler tips direkt? Här är tre till!

4 svar på ”Två snabba sätt att bli snabbare i Excel!”

  1. Jag uppfattar det som mycket stressande att du pratar så fort, och har svårt att förstå målsättningen att de ska vara under en minut.

    Svara
    • Hej Anders! Tack för din kommentar! Så här är det, jag publicerar mina videos både här på Analysbloggen och på LinkedIn. Det är helt klart så att det är LinkedIn som ger flest visningar och flest kommentarer. Där ligger minns videos som en del i flödet hos mina följare, och är alltså bara ett inlägg bland alla andra, och all statistik jag får ut av LinkedIn visar att folk inte är intresserade av långa videos. Tvärt om får jag ständigt höra att det är så bra att jag är konkret och håller mig till det korta formatet. Så visst förstår jag din åsikt och håller med om att det ibland nästan blir för tajt när jag måste sno mig på för att hinna inom två minuter. Men, det är iallafall förklaringen.

      Svara

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr