Mer om en liten dutt i Excel!

Du känner säkert till den lilla dutten i hörnet på den markerade cellen i Excel? Den man kan dra i för att Excel ska intelligent fylla ut innehållet åt det hållet man drar. Men visste du att du kan dra i dutten i Excel med höger musknapp – och när du dragit färdigt och släpper musknappen då välja mer i detalj vad det är Excel ska fylla i? Ta dig en titt på dagens torsdagstips så får du se!

För övrigt är jag inbjuden som gäst när Linda Björck sänder LinkedIn Live imorgon, fredag den 19:e mars! Vi kommer prata om mina framgångsnycklar för att lyckas på LinkedIn, om en content kalender som jag ger bort i det programmet, och mycket mer. Läs mer om det här på Linda inlägg här: LinkedIn Live med Linda Björck

Hur användbart var detta tips?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Medelbetyg 4.6 / 5. Antal röster 32

Inga röster hittills, du får vara först!

Behöver du personlig hjälp?

Ibland kör man ju fast och behöver bara en liten hjälp på traven eller en knuff åt rätt håll. Vet du att jag säljer personlig Excelhjälp per timme? Läs mer här!

Bland de här kategorier finns många fler tips!

Grafer och diagram
Snabba upp arbetet
Nörderier
Allt om listor
Fiffiga funktioner
Bearbeta texter
Felsökning
Excels fiffiga gränssnitt
Datum och tider
Grunderna i Excel
Hantera data
Exempelfiler
Dashboards i Excel
Tips i Textformat

Vill du se fler tips direkt? Här är tre till!

3 svar på ”Mer om en liten dutt i Excel!”

  1. David, behöver du tips på temat till nästa torsdagsfilm? Hur låter det med villkorlig formatering i bowler charts? Går det att lägga in flera färger beroende på % avvikelse från budget/mål? 😉

    Svara
  2. Hur bra tips som helst har stört mig på det. Använder bråkdelar av excel men med torsdagstipsen blir jag bättre och bättre! Tack David.

    Svara

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr