Gantt-schema i Excel!

I veckans torsdagstips visar jag hur jag gjorde ett Gantt-schema i Excel. Det är ju ett sätt att strukturerat se hur ett projekt går, och med den här gratis filen får du chans att få en överblick över dina projekt. I det här torsdagstipset visar jag hur man kan sätta upp en sådan här tidplan och hur den kan fungera i Excel.

Ganttschema är ju ofta använt för att ha koll på olika steg i en process, och med det här tipset följer en gratis Excelfil som du kan ladda hem med knappen nedanför videon. Detta är alltså en form av projektplan.

Ladda ner ditt egna ganttschema här:

Hur användbart var detta?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Medelbetyg 5 / 5. Antal röster 1

Inga röster hittills, du får vara först!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Missa inte när det kommer nya tips!

Inget spammande, jag kommer aldrig sälja dina uppgifter - du får bara ett bra Exceltips varje torsdag - rätt in i inkorgen!

Vill du se fler tips direkt? Här är tre till!

67 svar på ”Gantt-schema i Excel!”

 1. Jag skulle gärna ha ett Gantt-schema med bara veckor istället för dagar. Så detaljerade är vi sällan i våra projekt. Och som sträcker sig över flera år. Kan du inte göra ett sånt? 🙂

  Svara
 2. Hej!
  Såg detta tips och tar också gärna emot filen.

  Tack på förhand!
  Hälsningar
  Martine

  Svara
 3. JA TACK! (jag kapar en av ovanstående länkar för mitt exemplar 😉 ) Som vanligt toppen och användbart!

  Svara
 4. Hej! Önskemål om ett torsdagstips: hur man gör om en traditionell, horisontell adresslista till ett format som går att skriva ut som färdiga adressetiketter. Vet inte om det kanske kräver samspel med Word, men i alla fall skulle jag gärna vilja få ett tips kring det!

  Svara

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr