Är Excel bästa spåkulan för att göra prognoser?

Med en enda knapptryckning får du här en riktig gobit – ett enklare prognosverktyg inbyggt i #Excel! Den analyserar din data, och gör en prognos för framtiden. Smidigt och supersnabbt! Genom att göra som jag gör i slutet av videon får du också en uppfattning om hur bra den är på att tolka just dina siffror!

Hur användbart var detta?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Medelbetyg 5 / 5. Antal röster 4

Inga röster hittills, du får vara först!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Missa inte när det kommer nya tips!

Inget spammande, jag kommer aldrig sälja dina uppgifter - du får bara ett bra Exceltips varje torsdag - rätt in i inkorgen!

Vill du se fler tips direkt? Här är tre till!

12 svar på ”Är Excel bästa spåkulan för att göra prognoser?”

 1. Hej David!
  Vilken bra funktion! Tyvärr hittar jag inte valet “Prognosblad” i menyn “Data”. Kan det ha något att göra med min version av excel?

  Svara
 2. Hej David,

  Tack för en bra blogg! Hittar dessvärre inte den funktionen i mitt Excel.

  Finns den från någon specifik version?

  Svara
  • Ja, jag tror den kom i Excel 2016, om jag inte missminner mig – jag kör själv Office 365 med Excel 2016. Vilken version kör du?

   Svara
  • Ja, men vad roligt – jag brukar säga att jag har så kul när jag spelar in filmerna att jag tror det lyser igenom lite! =)

   Svara
  • Hej och tack för din kommentar! Ja, jag märkte det när jag väl publicerat klippet. Det var faktiskt så att den delen där ljudet är lägre än inspelat vid ett helt annat tillfälle och med en annan mikrofon, och jag jobbade lite med att få upp ljudkvalitéten till samma nivåer i redigeringsarbetet, men missade lite tyvärr… Men, det är iaf textat.

   Svara

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr