Vi listar alla vardagar under 2024

Vill du ibland ”slaska fram” en lista över alla vardagar i Excel? Du kanske bara vill få fram alla datum i en lång rad/kolumn och sedan börja bearbeta lista efter eget huvud? Då finns det nog inget snabbare sätt än detta:

Veckans podd-tips

Den här veckans texttips har faktiskt ingenting med Excel att göra – men är viktig för mig – och rolig för dig, hoppas jag!

Jag och min vän Patrik har nämligen i måndags (1/1-24) lanserat vår podd ”Nördarnas Podd” och jag tänkte bara berätta detta för er så ni inte missar det. Vi har jobbat med detta i ett års tid, och för att fira att vi är i gång har vi inte släppt bara ett avsnitt, utan vi släppte de tre första redan i måndags!

Det är en podcast där jag och Patrik intervjuar en nörd i varje avsnitt. Vi tänker att alla nördar har en historia värd att höra och grotta ner sig i.

I de tre första avsnitten får du bland annat lära dig om vad som skiljer ishockeyskridskor och bandyskridskor åt, hur man blir mer naturlig framför kameran och en hel del om postapokalyptiska filmer.

Sedan kommer det komma nya varannan vecka. Finns där poddar finns, bland annat Spotify och Apple Podcast. Varje avsnitt är ca 25 minuter långt.

Här finns vi på Spotify. (Hjälp oss genom att prenumerera och recensera!)

Här finns vi på Apple PodCasts. (Hjälp oss genom att prenumerera och recensera!)

Förra veckans kluring

Alltså – fastän vi var uppe i att äta gott, dricka gott och jäsa i soffan (ja, i alla fall jag!) så kom det in flera lösningar på förra veckans kluring – det är så galet kul! Stort tack allesammans – se lösningarna här, och ladda ner min egna lösning gratis.

Veckans kluring

Den här veckan jobbar du för det ganska hemlighetsfulla konsultföretaget MMDK, och ska skapa en försäljningsrapport, men…. Det kanske inte är fullt lika trivialt som det låter som.

Löser du veckans kluring och mailar mig den, har du chansen att få en signerad kopia av min bok Excel helt enkelt!

Hur användbart var detta?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Medelbetyg 4.9 / 5. Antal röster 8

Inga röster hittills, du får vara först!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Missa inte när det kommer nya tips!

Inget spammande, jag kommer aldrig sälja dina uppgifter - du får bara ett bra Exceltips varje torsdag - rätt in i inkorgen!

Vill du se fler tips direkt? Här är tre till!

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr