Autosumma i Excel

Autosumma i Excel är kanske den vanligaste funktionen som används i Excel, ändå tog det 212 torsdagstips utan att jag pratade om den, och här kommer nu 213 – helt tillägnad den här knappen i Excel. Det handlar så klart om de olika sätten som man kan få Excel att summera celler.

Men jag undrar så klart – brukar du använda den här knappen? Hur gör du? Rösta här nedan och skriv gärna en kommentar!

Hur gör du oftast?

Hur användbart var detta?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Medelbetyg 3.8 / 5. Antal röster 15

Inga röster hittills, du får vara först!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Missa inte när det kommer nya tips!

Inget spammande, jag kommer aldrig sälja dina uppgifter - du får bara ett bra Exceltips varje torsdag - rätt in i inkorgen!

Vill du se fler tips direkt? Här är tre till!

2 svar på ”Autosumma i Excel”

  1. Hej David!

    Du skriver i mailet till detta torsdagstips att Word inte väcker känslor. Jag säger tvärtom, man blir så frustrerad och förbannad i Word. Det blir man inte i Excel, det är mer logiskt och programmet gör som man vill! Men jag förstår att Word inte känns lika lockande som torsdagstips. Så du gjorde rätt val, och jag fortsätter kolla varje vecka.

    Svara
    • Precis!! Jag blir totalt vansinnig på Word! Det reagerar helt ologiskt och aldrig likadant två ggr i följd. Tacka vet jag Excel, man får en sådan aha-upplevelse varje gång man lär sig någon ny detalj. Och detaljen går att applicera direkt och förenklar hela ens arbete (och liv!)!

      Svara

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr