Summera celler snabbare än stålmannen

Vill du verkligen imponera på dina kollegor ska du spana in den här lilla guldklimpen – folk som inte redan känner till det här blir så imponerade när man gör det här lilla tricket. Det är egentligen ett “vanligt” kortkommando, men det häftiga är att man kan markera olika cell-områden och så summeras alla cellerna direkt.

Nu är jag nyfiken – hade du koll på detta? Kommer du försöka testa det och lägga det på minnet? Skriv gärna en kommentar!

Hur användbart var detta?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Medelbetyg 4.8 / 5. Antal röster 57

Inga röster hittills, du får vara först!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Missa inte när det kommer nya tips!

Inget spammande, jag kommer aldrig sälja dina uppgifter - du får bara ett bra Exceltips varje torsdag - rätt in i inkorgen!

Vill du se fler tips direkt? Här är tre till!

4 svar på ”Summera celler snabbare än stålmannen”

 1. Hej David.
  Följer dig och dina superbra tips, men det är så tråkigt att varje gång du visar en bra funktion med kortkommando funkar det bara i Windows. Tänk va bra om du kunde även få med kommandot till Mac :).
  /Magnus

  Svara
  • Mmm, jo, jag vet – jag har en lathund med ett gäng kortkommandon för Mac, men den är inte jättepopulär så jag verkar inte ha så stor följarskara för Mac, tyvärr. Jag är själv rätt förtjust i Mac generellt och gillar Mac OS (och leker faktiskt lite i smyg med tanken på att nästa dator jag skaffar blir en Mac, men att jag kör alla Exceltips genom en Windows-Excel-version så att majoriteten av mina följare känner igen sig). Jag har en gammal MBP som jag använde som min “daily driver” under många år, men den är väldigt trött nuförtiden.

   Svara

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr