Om en liten dutt!

Förra veckans tips och tillhörande mikrokurs var en strålande succé! Stort tack till alla er som gick Excelkursen och gav den så otroligt fina betyg i kursutvärderingen (för er som missade det, kontakta mig berätta jag mer om hur du kan gå den gratis!) Dagens #torsdagstips i #Excel handlar om en liten #dutt!

Hur användbart var detta?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Medelbetyg 4.9 / 5. Antal röster 7

Inga röster hittills, du får vara först!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Missa inte när det kommer nya tips!

Inget spammande, jag kommer aldrig sälja dina uppgifter - du får bara ett bra Exceltips varje torsdag - rätt in i inkorgen!

Vill du se fler tips direkt? Här är tre till!

18 svar på ”Om en liten dutt!”

   • Hej David, jag skulle behöva din hjälp, du har har skapat en super bra semester planering, jag undra om hur jag kan ändra bokstaven J (jour) s (semester)
    Jag skulle vilja ha ett O, Sj och ett V men hittar inte kopplingar 🥹, tack om du kan hjälpa mig 🙏

    Svara
    • Hej! Du hittar det dels i formlerna som räknar ut hur många som jobbar varje dag, och sedan hittar du det också i den villkorsstyrda formateringen som gör att färgerna ändras! Du kan gå in där och ändra – det tror jag du fixar!

     :: D.

     Svara
 1. Ytterligare ett litet enkelt tips jag inte hade koll på 😉 så ofta jag får en “AHA – så fiffigt känsla” när jag kikar på dina filmer. För egen del hoppas jag verkligen att du inte ska ledsna eller sluta få tid för detta 😉

  Svara
  • Vad glad jag blir att du kunde lära dig något av det här tipset då! =) Detta var tips nummer 94, och än så länge har jag många tips kvar som jag tänkt på – så jag fortsätter nog ett tag till! =)

   :: D.

   Svara
 2. Bra och enkelt tips, ibland behöver man påminnas om de enklaste funktionerna också -och det där med vardagar och månader hade jag ingen koll på. Tack!

  Svara

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr