Om en liten dutt!

Förra veckans tips och tillhörande mikrokurs var en strålande succé! Stort tack till alla er som gick Excelkursen och gav den så otroligt fina betyg i kursutvärderingen (för er som missade det, kontakta mig berätta jag mer om hur du kan gå den gratis!) Dagens #torsdagstips i #Excel handlar om en liten #dutt!

Hur användbart var detta tips?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Medelbetyg 5 / 5. Antal röster 3

Inga röster hittills, du får vara först!

Behöver du personlig hjälp?

Ibland kör man ju fast och behöver bara en liten hjälp på traven eller en knuff åt rätt håll. Vet du att jag säljer personlig Excelhjälp per timme? Läs mer här!

Bland de här kategorier finns många fler tips!

Grafer och diagram
Snabba upp arbetet
Nörderier
Allt om listor
Fiffiga funktioner
Bearbeta texter
Felsökning
Excels fiffiga gränssnitt
Datum och tider
Grunderna i Excel
Hantera data
Exempelfiler
Dashboards i Excel
Tips i Textformat

Vill du se fler tips direkt? Här är tre till!

16 svar på ”Om en liten dutt!”

 1. Ytterligare ett litet enkelt tips jag inte hade koll på 😉 så ofta jag får en “AHA – så fiffigt känsla” när jag kikar på dina filmer. För egen del hoppas jag verkligen att du inte ska ledsna eller sluta få tid för detta 😉

  Svara
  • Vad glad jag blir att du kunde lära dig något av det här tipset då! =) Detta var tips nummer 94, och än så länge har jag många tips kvar som jag tänkt på – så jag fortsätter nog ett tag till! =)

   :: D.

   Svara
 2. Bra och enkelt tips, ibland behöver man påminnas om de enklaste funktionerna också -och det där med vardagar och månader hade jag ingen koll på. Tack!

  Svara

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr