O

Under sommaren 2020 satsade jag och några vänner på en serie inlägg på LinkedIn under banderollen ÖtillA, där vi varje dag gick igenom ett inlägg kring den dagens bokstav. Här har jag samlat dessa inlägg.

Dagens bokstav O : #Excel #online? Ja, om ni har Office 365 och du har OneDrive, så är det lätt att vara fler än en person som samtidigt jobbar i samma Excelark. Ställ dig i din OneDrive-katalog, skapa en lämplig katalog, och lägg in ett Excelark i den. Sedan kan du högerklicka på filen och välja “share” och skicka ett mail till den du vill dela filen med. Om du sedan jobbar i Excelarket samtidigt som den andra personen, så ser du vad den personen gör och ni kan jobba parallellt med filen.

Om du dessutom vill kan du surfa till http://www.office.com och logga in med ditt Windows-konto där, så kan du fortsätta jobba med Excelfilen i din webbläsare (även på mobilen).

ötilla #sommar2020 #nördarnaskrig

Hur användbart var detta tips?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster 0

Inga röster hittills, du får vara först!

Behöver du personlig hjälp?

Ibland kör man ju fast och behöver bara en liten hjälp på traven eller en knuff åt rätt håll. Vet du att jag säljer personlig Excelhjälp per timme? Läs mer här!

Bland de här kategorier finns många fler tips!

Grafer och diagram
Snabba upp arbetet
Nörderier
Allt om listor
Fiffiga funktioner
Bearbeta texter
Felsökning
Excels fiffiga gränssnitt
Datum och tider
Grunderna i Excel
Hantera data
Exempelfiler
Dashboards i Excel
Tips i Textformat

Vill du se fler tips direkt? Här är tre till!

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr