A

Under sommaren 2020 satsade jag och några vänner på en serie inlägg på LinkedIn under banderollen ÖtillA, där vi varje dag gick igenom ett inlägg kring den dagens bokstav. Här har jag samlat dessa inlägg.

Sommaren går fort, och nu avslutar vi vår ötilla resa när vi kommit fram till bokstaven A.

Vi som legat bakom ötilla har haft väldigt roligt, men framför allt är vi stolta och glada över allt engagemang ni givit tillbaka! Det är helt otroligt vilka nätverk vi har och för alla uppmuntrande kommentarer, kloka ord och pm säger vi tack!

Om Du gillat den här satsningen får Du gärna skriva en kommentar här nedanför, och kontakta oss om Du har idéer på andra sådana här små upptåg. Nätverket är som starkast när alla bidrar! Ha nu en fantastisk fortsatt sommar, så ses vi i flödet!

Dagens bokstav är A – ANTAL.OM om du inte känner till ANTAL.OM och SUMMA.OM så är det dags för dig att titta på det torsdagstips jag länkat in här nedanför. Det är en otroligt smart funktion!

Hur användbart var detta tips?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster 0

Inga röster hittills, du får vara först!

Behöver du personlig hjälp?

Ibland kör man ju fast och behöver bara en liten hjälp på traven eller en knuff åt rätt håll. Vet du att jag säljer personlig Excelhjälp per timme? Läs mer här!

Bland de här kategorier finns många fler tips!

Grafer och diagram
Snabba upp arbetet
Nörderier
Allt om listor
Fiffiga funktioner
Bearbeta texter
Felsökning
Excels fiffiga gränssnitt
Datum och tider
Grunderna i Excel
Hantera data
Exempelfiler
Dashboards i Excel
Tips i Textformat

Vill du se fler tips direkt? Här är tre till!

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr