A

Under sommaren 2020 satsade jag och några vänner på en serie inlägg på LinkedIn under banderollen ÖtillA, där vi varje dag gick igenom ett inlägg kring den dagens bokstav. Här har jag samlat dessa inlägg.

Sommaren går fort, och nu avslutar vi vår ötilla resa när vi kommit fram till bokstaven A.

Vi som legat bakom ötilla har haft väldigt roligt, men framför allt är vi stolta och glada över allt engagemang ni givit tillbaka! Det är helt otroligt vilka nätverk vi har och för alla uppmuntrande kommentarer, kloka ord och pm säger vi tack!

Om Du gillat den här satsningen får Du gärna skriva en kommentar här nedanför, och kontakta oss om Du har idéer på andra sådana här små upptåg. Nätverket är som starkast när alla bidrar! Ha nu en fantastisk fortsatt sommar, så ses vi i flödet!

Dagens bokstav är A – ANTAL.OM om du inte känner till ANTAL.OM och SUMMA.OM så är det dags för dig att titta på det torsdagstips jag länkat in här nedanför. Det är en otroligt smart funktion!

Hur användbart var detta?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster 0

Inga röster hittills, du får vara först!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Missa inte när det kommer nya tips!

Inget spammande, jag kommer aldrig sälja dina uppgifter - du får bara ett bra Exceltips varje torsdag - rätt in i inkorgen!

Vill du se fler tips direkt? Här är tre till!

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr