Releaseparty för mina böcker!

Fredagen den 22:ra mars 2024 var det så äntligen dags för ett releaseparty av mina böcker – jag har ju under året släppt tre olika böcker, och Joakim på Eget Förlag har tjatat på mig om att jag ska ha en releasefest. Vilket man så klart ska ha, men det har bara varit lite svårt för mig att få ihop detta.

Men – Joakim och jag bestämde att vi skulle ha det den 22:ra mars i år, i form av en intervju med mig. Joakim hade den stora vänligheten att ta sig hela vägen från Norrköping till Ekerö där jag bor, och så sände vi live på LinkedIn och YouTube.

När nedan hittar du denna intervju med mig – där vi både får plats att prata om varför det råkade bli Excel för min del, och varför det alltid finns med zebror i mina böcker.

När du ändå är i farten, varför inte besöka Eget förlags webb, och se vad de säger? Du kanske också vill ge ut en bok? Snacka med Joakim, och hälsa från mig!

Hur användbart var detta?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Medelbetyg 5 / 5. Antal röster 2

Inga röster hittills, du får vara först!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Missa inte när det kommer nya tips!

Inget spammande, jag kommer aldrig sälja dina uppgifter - du får bara ett bra Exceltips varje torsdag - rätt in i inkorgen!

Vill du se fler tips direkt? Här är tre till!

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr