Semesterplanering 2021 plus förköp av min bok!

Här är ett semesterschema i Excel där du kan göra planeringen av semestrar för dig och dina kollegor! Jag släpper sådana här semesterExcelark varje år så att du enkelt ska kunna fylla i semestrar och jour och få en bra överblick över hur många som jobbar och är lediga. Nytt för i år är att filen sträcker sig hela året! Semesterplanering är nog otroligt vanligt att man gör i Excel, eller vad tror du?

Semesterplanering

I filen jag visar kan du skriva in två datum för när semestern startar och slutar för varje person, men, man kan lika gärna skriva S på de dagar då personen har semester, och man kan skriva J för Jour. Då förstår Excelarket hur många det är som jobbar och hur många det är som har semester dag för dag, och även hur många som har jour varje dag.

semesterplanering 2021 i Excel lathund
semesterplanering 2021 i Excel lathund

För min del räknar jag inte Jour som en semesterdag, för det tycker inte jag det är, men det kan skilja sig åt mellan arbetsplatser. Är det annorlunda hos er, kan du så klart bara ändra i Excelarket så att det passar din arbetsplats. Likadant har jag lagt in ett antal röda dagar för 2021 i en egen flik, men om din arbetsplats har andra röda dagar så är det bara för dig att lägga till och ta bort i den fliken så kommer semesterplanen uppdatera sig.

Förköp av min bok

Sedan måste jag berätta – det faktiskt med viss stolthet jag kan berätta att nu öppnar förköpet för min bok Excel helt enkelt! I veckans torsdagstips pratar jag om när den finns i bokhandeln, men vill du vara säker på att få ett ex (och få den signerad av mig, så klart!) så kan du förköpa den från och med idag – så kommer jag skicka den så fort den kommer från tryckeriet!

I stället för att skriva en kommentar, som jag ber dig om i filmen, så kan du faktiskt bara klicka någon av dessa knappar för mer information:

Hur användbart var detta?

Klicka på en stjärna för att rösta!

Medelbetyg 4.7 / 5. Antal röster 36

Inga röster hittills, du får vara först!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Missa inte när det kommer nya tips!

Inget spammande, jag kommer aldrig sälja dina uppgifter - du får bara ett bra Exceltips varje torsdag - rätt in i inkorgen!

Vill du se fler tips direkt? Här är tre till!

16 svar på ”Semesterplanering 2021 plus förköp av min bok!”

 1. Hej

  Ett väldigt bra semesterschema verktyg !!
  Om jag skulle få önska mig något vore det att man skulle kunna lägga in föräldraledighet
  då många tar ut den under semestern.

  MVH
  Mats

  Svara
 2. Den kommer tilll mycken nytta, då det förmodligen är jag som åker på att göra semesterplnering i år med.
  Såg länk i ett inlägg så den laddar jag ner

  Svara
 3. Ja semester vill jag ha och även listan över när alla andra har det. Toppen
  Grattis till nya boken!

  Svara
 4. Hej David. Tar gärna del av semestertipset plus att jag gärna förköper boken
  Tack för att du delar med dig av din kunskap och förgyller varje torsdag morgon.
  Mvh Stefan

  Svara
  • Härligt – du kommer få veta när den är ute i bokhandeln – det här är min första bok och det känns så stort för mig personligen att jag inte kommer kunna låta bli att hålla er uppdaterade med processen! =)

   Svara
 5. I vanlig ordning mycket matnyttigt, idag väldigt bra och hands on i dessa tider, semesterplanering! Grymt, sa grisen!

  Svara

Lämna en kommentar

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr