< Tillbaks till alla gratisfiler

Todolista med extra allt.xlsx

Gratis todolista med extra allt

Vad handlar den här filen om?

Jag gjorde en ovetenskaplig undersökning på LinkedIn en gång, och frågade alla där vad de gjorde i Excel just då. Ett svar som jag fick väldigt ofta var att de satt med någon form av checklista eller todolista eller planeringslista och flyttade saker fram och tillbaks.

Då tänkte jag : jag gör den ultimata todolistan i Excel, den där som har extra allt på sig. Du kan sätta prio och den har till och med inte bara ett cirkeldiagram utan två när du öppnar filen, så du kan få cirkeldiagrammet viktat på antingen hur många aktiviteter du klar-markerat, eller att cirkeldiagrammet är viktat också på om det är låg, medel eller hög prio på det du klarmarkerat.

Galet? Ja, lite – men det var ganska kul, och filen har visat sig vara väldigt populär!

Hur gör man?

Du fyller i bara i vad du ska göra, och när en aktivitet är klar så kryssar du i kryssrutan längst till höger.

Få todolistan gratis!

Fyll i din e-postadress här nedan och du kommer få en länk till filen i din inkorg. Du kommer också få en gratis prenumeration på mitt korta nyhetsbrev som kommer varje torsdag med länk till veckans Exceltips.

  Du kommer inte bli spammad. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

  Vad säger de som testat filen?

  Rated 5,0 out of 5
  2024-02-19

  Perfect overview for my work

  Hans Nyström
  Rated 5,0 out of 5
  2024-02-05

  Tycker den är mycket bra och överskådlig och enkel att använda. Jag gillar också att skapa sådana check/to do listor med hjälp av kryssrutorna. Väldigt smidigt och du kan lägga villkor styrd formatering på dem. När jag skapar min checklistor till bokslut så brukar jag sätta ut dagens datum (IDAG formeln)och sätta datum på uppgifterna. Som sedan markera med en färg när uppgiften måste ha gjort. Det är det enda jag kan sakna med filen.

  Johansson Patrik
  Rated 5,0 out of 5
  2024-01-25

  Snyggt

  Per Bröner
  Rated 4,0 out of 5
  2024-01-23

  Den var helt ok. Inte riktigt så avancerad som jag förväntat mig från dig men den var helt godkänd. Hade kanske velat haft en graf över öppna ärenden med olika färger för hur stor del som var prio 1,2 och 3 kanske. Vet inte riktigt men klart värt att köpa dig en digital fika eller två bara för att du är så härlig och spriider dina kunskaper på ett föredömligt sätt.

  Ernesto Figueroa
  Rated 5,0 out of 5
  2024-01-15

  Bra lista! Roligt att kunna se hur mycket man klarat av i procent.

  Åsa F
  Artikel tillagd till varukorg.
  0 artiklar - 0,00 kr