< Tillbaks till alla gratisfiler

Tidslinjer och roadmaps.xlsx

Gratis tidslinje och roadmap i Excel

Vad handlar den här filen om?

Tidslinjer kan man göra på många sätt, ett är i PowerPoint och det kan ta tid – är min erfarenhet i alla fall. Så, jag gjorde en i Excel i stället – tidslinjer och roadmaps.xlsx kanske inte intuitivt känns som Excelfiler, men det handlar ju om att grafiskt presentera en bild eller en planering, och det är ju Excel så klart strålande bra på!

Den visar hur man räknar ut hur många dagar det är mellan datum, hur man får fram om ett datum är en vardag eller inte, och många andra fiffigheter som Excel döljer under motorhuven.

Vad är en tidslinje?

En tidslinje är en visuell representation av händelser som är sorterade i kronologisk ordning över en tidsaxel. Tidslinjerna används ofta för att visa historiska händelser, men kan också användas för att visa framtida planer eller för att visa en serie relaterade händelser.

Få roadmapfilen gratis!

Fyll i din e-postadress här nedan och du kommer få en länk till filen i din inkorg. Du kommer också få en gratis prenumeration på mitt korta nyhetsbrev som kommer varje torsdag med länk till veckans Exceltips.

  Du kommer inte bli spammad. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

  Vad säger de som testat filen?

  Rated 5,0 out of 5
  2024-03-01

  Bäst och enklast tidslinjen jag prövat på! Jag kommer omgående att använda den vid årets planering av internrevision. Om möjligt önskas möjligheten att skapa tätare aktivitetslinjer under månader med många aktiviteter.

  Kennet Johansson
  Rated 5,0 out of 5
  2024-02-11

  Precis vad jag behövde!

  B-O Ström
  Rated 5,0 out of 5
  2024-02-05

  Toppen instruktion. Lätt och tydligt

  Caroline
  Rated 5,0 out of 5
  2024-01-18

  Väldigt enkelt att använda och imponerade på de av mina kollegor som inte har så bra koll på Excel 🙂

  Josefin Olsson
  Rated 4,0 out of 5
  2024-01-15

  Mycket bra

  Eva
  Artikel tillagd till varukorg.
  0 artiklar - 0,00 kr