< Tillbaks till alla gratisfiler

Tidslinjer och roadmaps.xlsx

Gratis tidslinje och roadmap i Excel

Vad handlar den här filen om?

Tidslinjer kan man göra på många sätt, ett är i PowerPoint och det kan ta tid – är min erfarenhet i alla fall. Så, jag gjorde en i Excel i stället – tidslinjer och roadmaps.xlsx kanske inte intuitivt känns som Excelfiler, men det handlar ju om att grafiskt presentera en bild eller en planering, och det är ju Excel så klart strålande bra på!

Den visar hur man räknar ut hur många dagar det är mellan datum, hur man får fram om ett datum är en vardag eller inte, och många andra fiffigheter som Excel döljer under motorhuven.

Vad är en tidslinje?

En tidslinje är en visuell representation av händelser som är sorterade i kronologisk ordning över en tidsaxel. Tidslinjerna används ofta för att visa historiska händelser, men kan också användas för att visa framtida planer eller för att visa en serie relaterade händelser.

Få roadmapfilen gratis!

Fyll i din e-postadress här nedan och du kommer få en länk till filen i din inkorg. Du kommer också få en gratis prenumeration på mitt korta nyhetsbrev som kommer varje torsdag med länk till veckans Exceltips.

  Du kommer inte bli spammad. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

  Vad säger de som testat filen?

  2024-07-10

  Found a small bug in the sheet. January isn’t there, so I had to add it.

  Otherwise

  Roger
  2024-07-09

  Riktigt bra roadmap

  Patrik
  2024-07-09

  Simple and well prepared

  Adrian Jakobsson
  2024-07-08

  Spar väldigt mycket tid att ha en färdig mall att följa

  J.M
  2024-07-03

  Filen fungerade riktigt bra och gav en tydlig bild över projectet jag skulle visualisera.

  Hade lite problem att göra olika formateringar på olika händelser i roadmapen, så om det går att göra någon förenkling på så vore det super. Eller då förstod jag bara inte hur man skulle göra 🙂

  Man riktigt bra mall 🙂

  Johan
  Artikel tillagd till varukorg.
  0 artiklar - 0,00 kr