Stavegårds vänner

STARKAST ÄR MAN TILLSAMMANS

Det finns en rad företag som vi vill uppmärksamma och tacka för väldigt gott samarbete!

Förlaget!

Eget förlag

Tack Joakim för både professionell hjälp med boken, samt många och långa filosofiska samtal om att ge ut böcker, om musik och om livet.

Jag längtar till nästa samarbete!

Fotografering

Flix foto

Tack Felix på Flix foto för fantastiska foton. Utan bilderna hade siten inte varit vad den är idag. Ditt sinne för hur bilder ska komponeras är imponerande och vi är så glada för att du velat och vill hjälpa oss.

Grafisk profil

And Create

Tack Sanna på webbdesign och grafiska formgivningsbyrån “And Create” för ett mycket gott samarbete. Hela den här webbplatsens design är skapad av dig, och du har skapat hela den grafiska profilen, stilen och all design.

Din lyhördhet och förståelse för vad det är den här webbplatsen egentligen handlar om har varit till stor hjälp.

KONSULTFÖRMEDLING

Nikita

Tack Johan Davéus på Nikita för mycket gott samarbete i att hitta konsultuppdrag. Nikita är en konsultförmedling som är väldigt måna om sina konsulter, och man kan alltid ringa Johan när man har frågor eller funderar på något. Samtidigt är han väldigt bra på att hitta affärsmöjligheter, och vi har en bra och naturlig dialog när det dyker upp förfrågningar – åt båda hållen.

Barnvakt

Som föräldrar till små barn…

…vi har tre underbara barn, och ibland behöver man en barnvakt för att få vardagen att gå ihop. Genom Instagram hittade vi Ekerö Barnvakt och dess grundare Inna som är ett fantastiskt stöd för oss. Våra barn älskar henne, och hon har alltid jättefina aktiviteter när hon tar hand om våra barn.

Det är väldigt fint att ge barnen ytterligare en kontaktyta med vuxenvärlden genom Inna och hon får våra varmaste rekommendationer.

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr