Gör ditt egna årshjul med många ringar

Status
Ej registrerad
Pris
295 kr
Kom igång
This kurs is currently closed

Här lär du dig hur man gör ett eget årshjul, och hur man kan lägga in så många ringar man vill!

Poängen med den här kursen är att du på fem korta lektioner lär dig hur du går från ett helt tomt Excelark till ett snyggt årshjul med så många ringar som du vill ha. En av lektionerna, nummer fyra, handlar om hur man lägger in verksamhetsdata i årshjulet, om du i stället för att göra allt själv nöjer dig med att ladda ner den färdiga exempelfilen med mängder av olika layouter och stilar. Men, min rekommendation är att du går alla lektionerna i ordning, så lär du dig inte bara om hur jag gjort årshjulet, utan också många andra fiffiga Exceltips på vägen.

När man planerar sin verksamhet och skapar upp sitt verksamhetsår så passar ju Excel rätt bra för det, om man gör som det här planneringshjulet. Jag har sett folk använda det för att ha olika ringar för olika produktionslinjer, eller olika projekt, men man kan också använda det för att detaljplanera i ett hjul och ha en översikt i ett annat.

I zip-filen som tillhör kursen kommer ett Excelark som jag tänker att du övar med, och ser varje lektion först, och sedan fyller i övningsexcelarket. I det finns också ett facit som visar hur jag gjorde, om du kör fast. I Zipfilen finns också ett Excelark med mängder av exempel-hjul, som du fritt får använda dig av och ändra på så de passar dig och din bolag.

Mycket nöje med denna mikrokurs!

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0,00 kr