Snyggaste diagrammet för procent i Excel?

I dagens torsdagstips presenterar jag det snyggaste sättet att skapa ett diagram för procent i Excel. Det handlar, som du förstår, om diagram och grafisk presentation av data (procentvärden) idag – och som vanligt finns filen tillgänglig för dig om du är intresserad!

Fyll i formuläret nedan så får du en länk till filen!

Samtidigt börjar du prenumerera på mitt nyhetsbrev. Du kommer få tips om nya torsdagstips och bra filer att ladda hem då och då samt nyheter och nya funktioner på Analysbloggen!

Jag kommer självklart inte skicka för ofta och jag kommer inte sälja din adress. Jag vill bara berätta om nya roliga funktioner och bra torsdagstips för dig! Du kan självklart säga upp prenumeration när du vill.

Detta inlägg har 43 kommentarer

 1. Hei David,

  Sist jeg tok et excel kurs var for 10 år siden, og jeg ble inspirert av å se din linkedIn video.

  Hilsen, Erik

  1. Jaha, men vad roligt om jag kan inspirera dig lite! =)

   1. Ja! Tack!

 2. Ja

 3. Ja

  1. Kul! Då skickar jag en länk till dig!

 4. Hej,
  Alltid lika roligt att få dina Torsdagstips !

  Ja

 5. Ja!

 6. Så galet snyggt!

 7. Ja tack:-)

 8. Ja

 9. Ja, tack!

 10. Ja tack otroligt snyggt ! 🙂

 11. Ja, gärna!

 12. Ja

 13. ja

 14. Den filen skulle jag gärna ha!!!

 15. Ja tack! 😊

 16. Ja

 17. Hej David,
  Jag tar gärna emot en länk till filen. Snyggt jobbat!

 18. Ja

 19. Ja

Lämna ett svar

Stäng meny