Mood image 001

Podcasts och intervjuer med mig:

Jag är själv en stor Podcast-lyssnare, och har älskat podcasts sedan innan de hette podcasts. Jag har också haft förmånen att vara med i några poddar, och här nedan kommer en listning av dessa.

Har du förslag på en poddcast som du tycker jag ska vara med i? Kontakta mig!

2020-10-05 Konsultsnack

I det här avsnittet av konsultsnack pratade vi om att bli egenföretagare och om livet som konsult. Jag berättade vad jag insett genom mina anställningar, och jag berättade också hur det gick till när jag började med mina torsdagstips.
Länk till avsnittet: iTunes, länk till www.Konsultsnack.se 
Lyssna här:

2020-07-22 Maiwis sommarhörna

Jag hade den stora äran att bli intervjuad av Maiwi Wernersson i hennes sommarhörna på sommaren 2020. I intervjun tog vi upp vad jag lärt mig av min satsning på sociala medier, varför jag gör det jag gör, vad jag jobbar med och vad jag lärt mig av mina barn.
Länk till avsnittet: YouTube, länk till: www.Exceltia.se
Se intervjun här:

2020-06-12 Live på LinkedIn med Sara Dalsfelt

Sara Dalsfelt från Adway bjöd in mig till ett livesänt evenemang på LinkedIn där vi pratade om konverteringar i rekryteringar. Vilka KPIer man ska fokusera på och hur man kan räkna ut dessa lätt!
Länk till avsnittet: LinkedIn
Länk till: Sara Dalsfelt

2019-09-23 Stjärnsäljarpodden: Viral på LinkedIn

Tomas Wesander och Philip Gozzi intervjuade mig i ett avsnitt av stjärnsäljarpodden, där vi pratade om att vara viral på LinkedIn, vilka misstag jag gjort längs vägen och hur jag byggt upp mitt nätverk.
Länk till avsnittet på www.Stjärnsäljarpodden.se
Lyssna här: 

På Stavegard.se används kakor för att löpande förbättra webbplatsen. Du väljer själv om du accepterar kakor. Klicka här för att läsa mer om detta.