Om mig

Kaffe? Ja tack, nästan alltid!
...som pappa till tre underbara barn i åldrarna 4,5 och 3 och 3 behöver man mycket kaffe!

Det började med...

2018 hade jag en dröm om att skriva en bok om Excel, och ge ut den gratis i PDF-format. Jag insåg att jag behövde marknadsföra den, för att få någon mer än min mamma att ladda hem den. Så jag började med ett par videos om Excel som jag lade ut på LinkedIn.

Formatet är ju väldigt enkelt, jag pratar väldigt kort före tipset och väldigt kort efter tipset, och spelar in en funktion eller graf eller vad det nu handlar om där emellan. Det blev väldigt framgångsrikt, jag har över 1 500 000 visningar på mina torsdagstips på LinkedIn.

Min bakgrund

David Stavegård - konsult och expert:

Business Intelligence konsult

Jag  har jobbat med Business Intelligence i stort sätt hela min karriär, som började 2003. Främst är jag van vid att arbeta med Microsoft produktsuite av BI produkter, allt från T-SQL, SSMS, SSAS, SSRS till Power BI.  Det har väl hänt mer än en gång att jag också sneglat på Qlik och Tableau, men rör mig mest obehindrat bland Microsofts produkter.

Jag har jobbat som konsultchef, som konsult, som utvecklare, projektledare, KAM, scrum master och haft diverse andra roller i olika utvecklingsprojekt. Jag brukar säga att jag är som allra bäst mellan teknik och människa, mellan IT-avdelningen och beställarna.

Mitt CV?

Hör av dig så skickar jag det till dig!

På Stavegard.se används kakor för att löpande förbättra webbplatsen. Du väljer själv om du accepterar kakor. Klicka här för att läsa mer om detta.