Om en liten dutt!

Förra veckans tips och tillhörande mikrokurs var en strålande succé! Stort tack till alla er som gick Excelkursen och gav den så otroligt fina betyg i kursutvärderingen (för er som missade det, kontakta mig berätta jag mer om hur du kan gå den gratis!) Dagens #torsdagstips i #Excel handlar om en liten #dutt!

Tyckte du det var ett bra tips?

Tror du någon mer har nytta av det? Dela med dig! Det är inte svårare än att trycka på någon av knapparna nedan!

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Mejl

15 reaktioner på ”Om en liten dutt!”

  1. Bra och enkelt tips, ibland behöver man påminnas om de enklaste funktionerna också -och det där med vardagar och månader hade jag ingen koll på. Tack!

  2. Marie-Louise

    Använder duetten men lärde mig ändå om vallistan som jag inte upptäckt. Bra tips 🙂

  3. Ytterligare ett litet enkelt tips jag inte hade koll på 😉 så ofta jag får en ”AHA – så fiffigt känsla” när jag kikar på dina filmer. För egen del hoppas jag verkligen att du inte ska ledsna eller sluta få tid för detta 😉

    1. Vad glad jag blir att du kunde lära dig något av det här tipset då! =) Detta var tips nummer 94, och än så länge har jag många tips kvar som jag tänkt på – så jag fortsätter nog ett tag till! =)

      :: D.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

På Stavegard.se används kakor för att löpande förbättra webbplatsen. Du väljer själv om du accepterar kakor. Klicka här för att läsa mer om detta.