Kartor i Excel!

I den här veckans torsdagstips tar jag mig en lite närmare koll på det här med kartor. Det finns (minst) tre olika sorters kartor som man kan använda i Excel, och här får du en genomgång av dessa.

Den andra modellen av karta har jag personligen aldrig riktigt gillat, men om du använder den får du gärna dela med dig av dina erfarenheter i en kommentar kring den. Jag är riktigt nyfiken på vem som använder den. Detta gäller även den tredje modellen av karta som jag går igenom – 3D-versionen av kortor, använder du den får du gärna skriva en kommentar om det! 

Ha en riktigt bra torsdag, så hörs vi nästa vecka igen – om inte innan dess vill säga!
:: David

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Roligt med kartor i Excel, visste inte att dom fanns.

 2. Bonjour David,
  Merci pour l’information sur Excel.
  Bonne Journée & Bon Week-End

  Philippe

  1. Jag är glad att du gillade det! 👍🇫🇷
   :: David

Lämna ett svar

Stäng meny