Cykling Bohusspåret 6: Grebbestad – Göteborg

För att vara säkra på att hinna med 11:24-tåget från Tanumshede till Göteborg gav vi oss av i god tid från ett gråmolnigt Grebbestad och tillbringade en bra stund på tågstationen. När tåget väl kom visade det sig att det var för långt och dörren vi skulle in genom därmed utanför plattformen, så vi fick baxa in cyklarna från marken nedanför – tur att vi inte är rullstolsburna.

Två och en halv timma senare låste vi in våra väskor på Centralstationen och cyklade på de märkligt lätta cyklarna genom stan till Cykelkungen där vi lämnade in dem och återigen stod cykellösa efter vår lilla tur längs kusten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.