Förstasidan

Den här bloggen innehåller våra minnesanteckningar från olika semesterresor vi gjort, inrikes och utrikes. Från början bara som Emma och David, sedan med vårt äldsta barn K, född 2015, och numera även med våra tvillingar L och J, födda 2017.

Vill du veta mer om Emma kan du besöka hennes sida ”And harmony” och vill du veta mer om David kan du besöka hans sida ”All About The Package”. Båda de bloggarna har legat nere sedan ett par år men inläggen finns kvar.

Senaste inläggen

Weinheim 2017 – Prolog

Det är dags för vår första längre resa som trebarnsfamilj! Vi och den stora Sharan-bilen ska ta oss ned till södra Tyskland för en vecka i regionen Baden-Würtemberg, men för att det inte ska bli alltför mycket bilåkande har vi delat upp resan i flera delar. Först åker vi till Landet på västkusten och hälsar på Davids föräldrar ett par dagar. Sedan tar vi färjan från Göteborg till Kiel, och därifrån är det ca sju timmars körtid ned till Weinheim. Vi stannar ungefär halvvägs, i den lilla staden Goslar, för att inte behöva åka så långt på en dag. Egentligen tänkte vi åka så långt som kändes bra och sedan bara hitta ett hotel längs vägen, men kvällen innan avresa fegade vi ur och bokade ett hotell. Vår första semester som “storfamilj” är tillräckligt spännande ändå! Inför resan har vi lånat en takbox och gjort vår familjebuss ännu större. Inte för att vi måste ha utrymmet, men för att det gör allt mycket enklare om man kan packa ur framförallt tvillingarnas vagn utan att köra fullskaligt tetris varje gång. Och lite för att vi måste ha utrymmet. Vi har med oss babysäng, babystolar, leksaker… rätt så gott om grejer men varför inte? Vi har en skitstor bil. Med takbox.
Vi kom ned till västkusten en söndagsförmiddag efter att ha åkt kvart i fem från Ekerö och ätit frukost på ett riktigt sunkigt McD i Jönköping. I Myggstaviken blåste det styv kuling, vilket inte hindrade kusin Eden från att bada från bryggan, men Kilian kunde knappt gå i vinden. På måndagen blåste det också kuling, och vi lämnade alla barn hos farmor och farfar och Eden och åkte och handlade en veckas förråd av blöjor och barnmat – vi vet att de sannolikt har samma multinationella märken där som här, men så kul är det inte att leta så vi handlade på hemmaplan.
  1. Flyga med bebis – några tips Kommentera
  2. Dag 36: Hemresa San Francisco – Stockholm Kommentera
  3. Dag 35: Petaluma Kommentera
  4. Dag 34: San Francisco Kommentera
  5. Dag 33, Half Moon Bay Kommentera
  6. Dag 33: Metainlägg Kommentera
  7. Dag 32: Alcatraz 1 Kommentar
  8. Dag 31: Vi kommer till San Francisco Kommentera
  9. Dag 30: Vi lämnar Napa och närmar oss San Francisco Kommentera