En tioårings födelsedag

Hej på dig, du, min kära läsare!

Det var kanske ett tag sedan du var här, det var onekligen ett tag sedan jag var här speciellt regelbundet, men jag är fortfarande stolt och nöjd med min blogg, och hoppas kunna skriva mycket i den även i framtiden, även om det inte blir så ofta nuförtiden.

Det är idag tio år sedan jag skrev det första inlägget här i “All About The Package“. Det här inlägget blir nummer 496 i ordningen, det vill säga att det snittar på knappt ett inlägg i veckan (i alla fall om man är lite optimistisk i sin huvudräkning). Kanske inte det senaste åren, men det är ändå värt något. Jag har många bra blogginlägg i mitt huvud, och vill gärna skriva ner dem – tids nog.

Några populära inlägg som folk hittar till nuförtiden är inte bara klassikern om titanringar (den som över tiden lockat allra flest besökare från Google), utan även min krönika om året 1984 ger mig besökare, och min upptäckt när jag släktforskade om huruvida kusiner får gifta sig i Sverige ger mig en del besök.

Snart dags för 500-avsnittsjubileet, häng med tills dess, vet ja’!

 

3 Responses to “En tioårings födelsedag”

  1. men älgpoesin då?

  2. Grattis på 10-årsdagen!

  3. Har det redan gått 10 år???!???

Leave a comment