“Nu var det väl ändå ett tag sedan han bloggade?”

Bästa läsare – jag förstår om du tänker så som rubriken säger, men faktiskt är svaret nej. Det var inte så länge sedan jag bloggade. Jag har bara inte bloggat just här, utan på syskonsiten “Stavegårds reseblogg”, där jag och min fru skrivit om vår fantastiska bröllopsresa!

Adressen dit är: www.stavegard.se/resan

Annars händer det ganska mycket i mitt liv just nu. Jag har just tillträtt en ny tjänst på mitt jobb som känns väldigt spännande och utmanande. Jag har haft vinterkräksjukan (25 gånger mellan lördag natt och söndag eftermiddag). Min bror har fått sitt tredje barn (välkommen till världen, Emilia!) och jag är grubbligare och mer filosofisk än vanligt tror jag. Jag önskar bara att energi och tid räckte till för att blogga, men nu när vi kommit hem från bröllopsresan och när jag börjat friskna till, så tänker jag mig att vi ska få ordning på våra bloggaftonar här hemma igen.

Tills dess – hurra lite för min blogg, den fyller inte mindre än sex år idag! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!

2 Responses to ““Nu var det väl ändå ett tag sedan han bloggade?””

  1. hurra! hurra! hurra! hurra! hurra! hurra!

  2. Grattis på sexårsdagen! Sex år! Hurra! Hurra! Hurra! (osv)

Leave a comment