Sanitering

Just nu städar jag upp och fixar med min blog lite, för tidigare låg alla bilder fortfarande kvar på den gamla adressen, men nu håller jag på att ändra om alla länkar till alla bilder (som ligger i blogginläggen) till nya den nya adressen här på http://www.stavegard.se/david

Det märks att min blog hängt med ett tag, de tidigaste inläggen länkar till webbplatser jag tyckte var häftiga då, men som inte finns kvar längre. Det finns bild-länkar i de första inläggen som varit trasiga i flera år. Det är svårt, när man flyttar runt sin blog, att få den att vara konsistent och “hålla”. Det kanske är så att de där inläggen jag skrev för 3, 4 och 5 år sedan inte längre har lika mycket vikt, vare sig i mitt liv eller mina besökares, och därför kommer jag nog inte bry mig om att rätta alla brutna bildlänkar.

För, det mest roliga för min egna del, är mitt “hemliga” projekt som jag också håller på med. Det kommer mer information snart, men än så länge får du, min kära läsare, hålla till godo med vetskapen om att nyheterna är på gång! (David försöker bygga spänning!)

One Response to “Sanitering”

  1. Det där hemliga låter väldigt spännande!

Leave a comment