poesi om älgar

Kära du, min besökare, som jag såg i loggfilen över besökare som kom hit till bloggen “all about the package” här på SpanskaWilma idag. Du som hittade hit genom att söka efter poesi om älgar. Jag är uppriktigt ledsen över att du säkert inte hittade det du sökte. Du fann förmodligen min länk som sjunde träffen på sidan tio på google (det var i alla fall där jag hittade den, här: google).

Jag försöker hålla den här bloggen vid och bred, men det finns ändå ämnen jag inte varit så värst nära. Än. Jag är faktiskt sugen på att skriva lite älgpoesi, bara för din skull. Om du nu någongång hittar hit igen.

(För övrigt handlade inlägget som Google hittade till inte alls om poesi kring älgar, men det är ganska kul att läsa “en älg i snöstorm“.)

7 Responses to “poesi om älgar”

  1. Det finns ju alltid den här: http://www.smouse.force9.co.uk/poems.htm

  2. Ja, man får nästan lust att solidaritetsblogga lite om älgpoesi.

  3. Japp, nu är jag på tåget. Jag stöder kampen för mer älgpoesi i bloggosfären.

  4. Borde kanske ha gjort en direktlänk i mitt inlägg…
    http://ansgarssyskon.se/?p=669

  5. […] här på bloggen: människor som söker efter älgpoesi. Älgar har vi gillat länge. Men. Det var min bror som först öppnade mina ögon för detta behov, min andra bror som bidrog med den första biten […]

  6. […] vet ju likaväl som jag och som ni, kära trogna läsare, att internet är fullt av människor som suktar och längtar efter älgpoesi. Hon har därför skrivit en ny älgdikt, den rimmar inte för den är lite modern […]

  7. […] fick upp ögonen för detta i samband med ett blogginlägg som bloggens bror gjorde för några år sedan. Bloggens andra bror bidrog då med den första älgdikten och sedan […]

Leave a comment