Unboxing a new package

Häromdagen fick jag en lapp om att jag hade ett paket att hämta på posten. Superglad gick jag ner dit, för jag trodde det var mina linser som kommit (se här, och här), men det var det inte. Istället var det ett nytt spännande paket (det har hänt förr, som här), och jag (egentligen Emma, som är lika glad för innehållet som jag)  kom på att göra ett nytt unboxing-blogginlägg.

Baksidan av lådan

Baksidan av lådan

från Brooklyn, NY

...tydligen från Brooklyn, NY.

...innehållet börjar skymta...

...innehållet börjar skymta...

det är skivor jag köpt med Vince Giordano and the Nighthawks!

det är skivor jag köpt med Vince Giordano and the Nighthawks!

Och ett personligt brev från självaste Vince himself!

Och ett personligt brev från självaste Vince himself!

Det skulle verkligen vara en dröm att se dem live på “Sofia’s Restaurant”, på “Club Cache”; Edison Hotel i New York. Tänk om vår kommande bröllopsresa kanske tar oss förbi New York? Wow!

Förresten har jag bytt design på SpanskaWilma litegranna, vad tycks?

Leave a comment