Domäner…

Länge hade jag en enda webbplats. Först hade jag ett utrymme hos tele2, men för drygt fem år sedan köpte jag SpanskaWilma, och lät den ligga på one.com. Men, efter ett tag hade jag växt ur one.com, och så bytte jag till Binero.se istället. Detta för att vissa funktioner i WordPress inte fungerade hos One.com, och jag kände att det var dags att byta till ett lite mer robust webbhotell (framför allt fungerade det inte att automatiskt uppgradera wordpress, vilket kändes jättejobbigt!).

Jag anade också att antalet domäner som jag har skulle öka. Oj – vad jag hade rätt! Idag har det verkligen sprungit iväg och blivit väldigt många…

Stavegard.se
Stavegård.se
SpanskaWilma.se
EmmaochDavidGifterSig.nu
plus att vi flyttat in
wibom.net till binero också.

Nå, har man jobbat som webmaster så har man… Vissa ränder går visst aldrig ur tigern!

2 Responses to “Domäner…”

  1. Det är precis som i det gamla kinesika ordspråket:
    man kan aldrig äga för många domäner.

  2. Men lilla vän, rävar har väl inga ränder.

Leave a comment