sneglar över till andra sidan…

…jag har under många år drömt om att ha en appledator, och nu på sistone har det blivit alltmer sneglande till andra sidan. Jag jobbar, som du kanske vet, med PC-datorer, har alltid gjort det, och kan de allra flesta versionerna av Windows väldigt, väldigt bra ur ett användarperspektiv. Jag har någon gång om året med stolt stämma försökt mig på att köra Linux, bara för att tillsist trilla tillbaks till Windows igen efter ett par månader – men intresset för att testa Mac OS X är väldigt stort.

Det är lite intressant för mig att inte omedelbart falla för det och köpa en, utan jag har under ganska lång tid funderat, frågat runt, läst på i forum och allt eftersom snubblat över frågor som jag fått besvarade. Inga svar än så länge har varit några showstoppers.

Jag har inte fattat det där sista beslutet än – men sugen är jag. Det ska bli intressant att se vad som sägs om det nya OSet under wwdc nästa vecka, se om man kan få en känsla för hur lång tid det är kvar innan det ska släppas och så…

Leave a comment