Våra “riktiga” förlovningsringar

UPPDATERAT 2009-11-03:
Eftersom den här korta blogginlägget visat sig vara så populärt att besöka, har jag skapat en helt egen sida om titanringar här: bildgalleri på våra förlovningsringar.

Här nedan följer inlägger:

Nu har vi fått våra förlovningsringar! Nogräknade läsare av den här bloggen kanske drar sig till minnes att vi redan tidigt bestämt att vi skulle ha två uppsättningar med förlovningsringar, ett par som man kan ha när man fjällvandrar eller kanske är ute på segelsemester.  Helt enkelt i lägen där man inte vill vara jätteförsiktig om sina ringar och sedan ville vi ha ett finare par. Reseringarna hittade vi ganska snabbt, och det har jag redan skrivit om här i bloggen. I lördags var vi hos Lars Torvaldsson (länk till Lars webbplats) och hämtade “de riktiga” ringarna.

Förlovningsringar i titan och guld, med små strösslade stenar

Förlovningsringar i titan och guld, med små strösslade stenar

Ringarna är gjorda i titan med en guldklack. Es ring har två stenar i sig, strösslade, och vi har tänkt att antalet stenar ska öka, lite pö om pö.

Titanringar

Det är intressant att se hur titanet beter sig i olika ljus. Ibland är det ljust som silver, och ibland nästan svart som vinternatten. Jag har tänkt att jag ska blogga om detta i ett eget inlägg vid tillfälle, och då lägga upp några foton på mina olika ringar, för att visa på skillnaderna mellan de olika materialen (stål, titan och silver).

Skuggor

3 Responses to “Våra “riktiga” förlovningsringar”

  1. Snyggt…

  2. Jättefina!!Grattis!

  3. va fiiina dom va! Min favvis sajt om smycken är http://www.jennysmycken.se, men även http://www.vigselring.nu o systersajten http://www.guldsmed.com . Massor me ringar o smycken som e hanngjorda

Leave a comment