Min helg – just nu.

Den här helgen har varit både lång. Och kort. Privatliv och jobb. Film och musikal. SQL-satser och kaffeautomatskaffe. Just nu.
Egentligen fuskar jag lite nu. Den här helgen får räknas som att den började redan på torsdagen. Det började med att mina föräldrar bjöd mig på Mamma mia på torsdagskvällen! De var i staden och besökte mig, och skulle gå själva på den. Så visade det sig helt oväntat att det faktiskt fanns en biljett över. En halvtimme innan föreställningen skulle börja. Wooh! Underbart med Mamma mia!

Sedan, fredagkvällen bjöd jag dem på mitt senaste favoritrecept. Davids tomatsoppa. Mums!

Lördag jobbade jag en massa. Sedan var jag ute och gick en massa. På stan. Köpte lite DVDer. Och hem. Tittade på Pulp Fiction, som var en av de filmer jag köpte. Den är väldigt bra, på många olika plan. Det är inte konstigt att han är känd. Tarantino. Alltså. Han är skicklig!

Söndag jobbade jag en massa. Sedan var jag ute och gick en massa igen. På stan. Köpte ett par riktigt häftiga jeans och en snygg tröja. Som jag ska ha imorgon. Med väst till. Sedan åkte jag till Solna centrum och handlade mat. Sedan hem. Löptränade. Dammsög. Lagade mat. Betalade räkningar. Skrev det här inlägget. Nu väntar mat och Alien resurrection. En annan av de filmer jag köpte igår.

Om jag inte sätter mig på ballkongen och njuter av uppvisning som vädrets makter bjuder på. Vill säga. Det är inte varje dag det är av den kaliber det verkar vara utanför mitt fönster. Just nu.

3 Responses to “Min helg – just nu.”

  1. Vilken härlig helg! Och grattis till justea filmerna. och kläderna!

  2. Känner igen mig precis. Om man byter MammaMia mot Djurpark. Fast jag har inte gått så mycket. Och inte tittat på varken PulpF eller AlienR. Men jag är glad ändå. 🙂
    Jag har inte handlat varken DVDer eller kläder. Men jag har jobbat mer än man borde på en helg. Och tvättat. Och tittat på vädret.

  3. Det var ett sant nöje att få dela de trevligaste delarna av Din helg med Dig! Vi njöt massor!

Leave a comment