En o-visning

Den visning jag (och tusen andra) skulle på idag blev inte av, för kvinnan som bor i lägenheten och som skulle hålla i visningen dök aldrig upp. Det var lite snopet. Fast, jag ska ändå tacka nej, dels för att huset var lite för nybyggt (jag vill hellre bo i ett gammalt hus med lite med charm) och dessutom var det dåligt med kommunikationer dit (dvs. till Ulvsunda Industriområde).

Oh well, alltid lär man sig något, och jag lärde mig faktiskt en del också. Nu ska jag stappla till sängs.

UPPDATERAD:
På grund av att just det här inlägget fått så ohygligt mycket spam på sistone, så har jag stängt av kommentars- och trackback möjligheterna här.

One Response to “En o-visning”

  1. (Ja, det vill säga, kommunikationer för sådana som mig, som vare sig har körkort, bil, cykel eller moped…)