Visning

Jag flyttade ju in i min lägenhet för knappt ett år sedan, och egentligen trivs jag väldigt bra här. Men, en gång för många år sedan var jag på en visning på en lägenhet i Ulvsunda Industriområde där både lägenhet och området verkade så himla trevligt att jag faktiskt har återkommit i mina tankar till den lägenheten flera gånger sedan dess. Det är som att den (och en till lägenhet, den i midsommarkransen) verkligen satte intryck på mig. Så här om dagen när jag var inne på Bostad Stockholms hemsida, så sökte jag en lägenhet i Ulvsunda. Mest för att den lät som den jag då var intresserad av, tror jag. Det – och att jag var lite småtrött, så jag tänkte mig väl inte så noga för. På torsdag är jag inbjuden på visning på den lägenheten.

Hmm?

Visning?

Jag?

Men, jag har ju redan någonstans att bo?

Där jag väl trivs och så?

Nå – man kan ju alltid gå på en visning, för det är ju skoj! 🙂

Och imorgon ska jag på utomhusteater med Parkteatern, jag ska se Mio min Mio, och det ser jag förstås massor fram emot – hoppas bara att det är uppehåll!

Leave a comment