Grillning

Många har på ett diskret sätt antytt för mig att det var ett litet tag sedan jag uppdaterade min blogg, och jag uppskattar era push:ningar!

Igårkväll hade jag några kompisar över på grillning, vilket var väldigt trevligt! I vanlig grillordning överskattade vi helt vår egna ätförmåga. Eller så var det bara det att en viss fyrbent deltagare inte fick äta enligt hennes förmåga. Ja, jag vet inte. Det blev i alla fall kvar en hel del mat.

Wilma på grillfest

Efter grillningen så bjöd jag på en väldigt god tomattårta, vars spännande recept finns på DNs hemsida (länk). Tårtan får det officiella-David-godkännandet och betyget fyra av fem, med motiveringen: den var lätt att göra, den blev väldigt god och det står i receptet att den håller ett par dagar i kylen. Jag hittade inga valnötter i min affär (länk), så det fick bli utan nötterna.
Mias tomattårta

…det är ju dessutom inte varje dag som man har i 3 dl passerade tomater i en efterrättstårta!

One Response to “Grillning”

  1. Hurra för uppdateringen! och hurra för den lyckade grillkvällen och kakan…

Leave a comment