Min första gång

Jag sitter på min arbetsplats just nu, jag har städat upp inkorgen och har tre brev kvar. Imorgon, när jag går från jobbet tänkte jag att den skulle vara tom. För då –

då-

har jag

semester!

En hel vecka framför mig med – lyssna noga: betald semester. Det kanske låter banalt i dina öron, men för mig känns detta lite annorlunda och konstigt, eftersom jag aldrig haft betald semester tidigare. Min tidigare yrkesmässiga karriär har jag spenderat som konsult ända fram tills första maj, och nu börjar frukterna av ett bra anställningsavtal visa sig! Jag kommer ha två till härliga veckor till, senare i sommar, plus att jag sparar en vecka till någongång i slutet av oktober.

Konseptuellt är det dessutom en väldigt tilltalande tanke – min arbetsgivare uppskattar min arbetsinsats så till den milda grad att de vill ge mig ledigt ett tag som belöning. Med löning. Nice! 🙂

En hel veckas ledighet. Det känns nästan främmande, men främst otroligt skönt. Det tangerar dessutom rekordet i hur länge jag varit borta från min arbetsplats sedan jag slutade vara student och började jobba.  Jaja, detta om detta. Men – som sagt: Nice! 🙂

One Response to “Min första gång”

  1. grattis!

Leave a comment