Igår och idag

Tack till alla er som förgyllde Bloggölen, det var (som alltid) väldigt roligt att träffa er och jag hade en riktigt rolig eftermiddag! Jag ser fram emot nästa tillfälle (bestämde ni något datum efter att jag gick?) och jag ser fram emot att djupdyka in i nya intrikata samtalsämnen och diskussioner! Jag tycker nästan vi skulle kunna ta det lite senare nästa gång?

—- —- —- —-

Idag när Wilma och jag lekte i hundrastgården, det var ett sådant där gyllene tillfälle när allt bara fungerade så himla bra! Kommunikationen mellan husse och hund kan inte bli bättre, och vi hade båda väldigt roligt! Jag hade förstås inte kameran med mig, så det fick bli några skakiga kort med mobilkameran:

Wilma


Wilma igen

3 Responses to “Igår och idag”

  1. Tack själv, du var en del “förgyllningen”! Nej, något nytt datum blev inte nämnt. Vi hade förmodligen så himla trevligt så vi glömde bort det 😉

  2. Vi sade bara att nästa träff får nog bli i januari, typ.
    19 november är det ju bloggforum 3 och blir det julstök. Januari blir nog lagom.

  3. David, vad håller du på med?, jag tycker det är dags för en ny post ” så att jag får veta lite vad som händer inne i ditt huvud och runt omkring ditt liv “*skratt*

Leave a comment