Bloggöl igen!

Nu ärre dax igen!

Nya heta ämnen, nya filosofiska tankegångar och massor med nya saker att prata om! Dax för en ny bloggöl!

I vanlig ordning bjuds det på spännande diskussioner, roliga människor och möjligheten att ta en öl (eller läsk) med oss! Lördagen den 8 oktober. Klockan 16 och framåt. På Hirschenkeller. Som vanligt.

7 Responses to “Bloggöl igen!”

 1. Kommer! Tågbiljett är beställd…

 2. Ta en öl för mig med 🙂

 3. bor för långt bort.. ta en öl åt mig också.. en hof tack..

 4. Ska bli kul de.

 5. Hoppas jag kan komma den här gången. Jag var på bloggöl på Tranan nyligen. Det var också kul. Träffade Patrick med flera…Jenny som skrev sin avhandling med Steffanie…Hanneke från Holland…ja många trevliga och intressanta människor…kul

  Gå på bloggöl när ni kan….det gör jag..

 6. hmmmm…
  när e nästa träff??

 7. Hej Godis!
  Det är nog inte riktigt bestämt än, det är bloggforum i november (dvs. paneldebatter om bloggar) – och sedan är det ju snart jul efter det, så det blir nog någongång i början av 2006 som jag ska vara med på någon bloggöl – men, om du vill så håller jag dig uppdaterad med när nästa är… Du kommer nog få höra talas om den i vilket fall som helst, men tanke på hur mycket min mun brukar glappa… 🙂

Leave a comment