Uppdaterad och räknad

Nu har jag uppdaterat min blogg till den senaste versionen av WordPress, vilket kändes en smula svettigt under tiden som ingenting alls fungerade. Det dök upp massor av errors ett tag, men det berodde på några dumma plugins som jag kör som inte följer wordpress rekommendationer. Hoppas att du, kära läsare, inte besökte min blogg just den halvtimmen, i sådana fall ber jag om ursäkt för driftstörningen.

Dessutom har jag lagt till en liten extra räknare längst ner på sidan, som berättar hur många procent av mina besökare som har Flash plugin aktiverat till sin webbläsare. Visst, den är inte exakt till etthundra procent, men den är (nästan) så exakt som den kan bli, och jag har alltid undrat hur många det är där ute som ser min flash-animering (regnbågen högst upp på sidan som glider in i bild) och hur många som får se en statisk version av bilden istället.

Så, nu hoppas jag att riktigt många kommer att besöka min sida, så att jag får lite tillförlitligare statistik om flash-pluginet än bara från mina dator.

One Response to “Uppdaterad och räknad”

  1. Jag ser den, men får upp en varningsskylt som frågar om jag vill tillåta den. Skumt.

    Annica

Leave a comment