Sådan husse sådan hund

Trött Wilma
En bild säger mer än tusen ord, vi verkar vara på ungefär samma trötta humör idag, Wilma och jag… Men, imorgon bär det av till veterinären för rabiesvaccination, så då hoppas jag att vi är något piggare…
*Gäsp!*

2 Responses to “Sådan husse sådan hund”

  1. Lycka till önskar Molly

  2. Tack så mycket! Det gick väldigt bra, nu återstår bara att försöka förklara för Wilma vad det egentligen är vi gjorde idag (vi hade, innan vi klev in till vet:en redan gått igenom att det inte skulle vara så farligt och inte göra så ont, men som Wilmas matte konstaterade, så hade jag glömt förklara vad rabies eg. är för Wilma, så det måste jag berätta)…

    En extra svansviftning till Molly från Wilma, då det är den allra första hälsningen explicit till henne på den här bloggen!

Leave a comment