Idag

Barn utvecklas och
vuxna invecklas

som någon jag känner konstaterade som sexåring.

Efter en sådan här dag jag idag har på jobbet känner jag mest för att avvecklas. Pust! Jag ansvarar för utrullningen av Office2k3 på kontoret, och jag har just börjat pusha ut det på klienterna. Mina första 12 burkar har fått det idag genom den fenomenala applikationen SpecOps deploy. Svettigt och lite nervöst (framförallt högsta chefens helt nya laptop, när han skulle med ett tåg och jag hade 15 minuter på mig att få hela installationen klar (inkl. MUI, spellchecker paketet, OneNote och naturligtvis hela Office Pro)), men alla förutom en pushning har lyckats (och den som failade har jag förstått varför och sett till att undvika samma fälla fler gånger)…

Oh well… Nu ryktas det om fredagsöl… Äntligen! Vi ses!

Leave a comment