Dag 33, vad hände, då?

Vi började med en mycket behaglig och långsam förmiddag, då vi tvättade hos Andrew och drack lite kaffe och tog det lugnt, sedan kom Ursula över, och vi åkte till Half moon bay, och gick på stranden och pratade. Väldigt mysigt och vackert. Vi gick genom staden efter det, och fikade på ett café.   
Ursula och Kilian går på stranden 

Sedan bestämde vi att det blev hämt-sushi hemma hos Andrew, och så satt vi och snackade till ganska sent. Lite senare anslöt Andrews flickvän JJ. Innan dess hade Emma, Kilian och jag hunnit med en kort (distansmässigt) fast långt (tidsmässigt) besök på en lokal CVS. 
Det gäller gänget (inkl Ursulas pojkvän Robert) är väldigt härliga människor, lätta att vara med och aldrig långt till ett skratt! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *