Dag 30: vi lämnar Napa och närmar oss San Francisco

Vi packade våra väskor och väntade på att klockan skulle bli frukost. När man reser så här länge, måste man ibland packa om sina väskor och liksom ”börja om” med packningen. När klockan slagit frukost, gick vi in och då var det Lisas tur att servera oss idag – det blev eggs benedict och croissanter, mycket gott! Vi pratade om Booking.com och bokningsregler, för det visade sig att Booking inte berättat för dem att Kilian också var med?! Efter frukosten packade vi ännu mer och gav oss av strax före kl 11. Först tog vi en tur till i St Helena, Åkte till Oxbow food market i Napa, mycket mysigt och mycket hipstern. Tur att Kilian hade sin snygga hatt, så att någon av oss var tillräckligt hipstern för att passa in. Vi hittade en jättehäftig drinkbutik, där vi pratade länge med bartender-killen och köpte tillslut två tonic-syrups, en päronbitter och en av deras egentillverkade ginsorter.

Tonic-syrups, en päronbitter och en hipp bartender.

Tonic-syrups, en päronbitter och en hipp bartender.

Sedan åt vi glass och körde mot shoppingcenter i Fairfield. Emma handlade två skjortor och en BH, David en hårddisk och så gick vi till BabiesR’Us. Superstor butik, systerbutik till ToysR’Us, där vi såg massor av fina saker – och bland annat köpte star wars-strumpor till Kililan!

Sedan åkte vi till vårt nya hotell, ytterligare ett Best Western – den här gången i Vallejo, där vi först fastnade lite på rummet. Åkte ned till Marinan och promenerade och åt fish n chips på ”the sardine can”, en mycket lokal och anspråkslös sylta som hade fantastisk fish-n-chips, som vi hittat genom appen Yelp. Sedan åkte vi tillbaks till hotell och tog hand om vårt enorma tvättberg! Kilian hade jättesvårt att somna, och bara pep och skrek och var gnällig, kanske pga tänder och kanske pga magen, men tillslut lyckades Emma somna honom. Strax därefter sov vi också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *