Dag 15, Sedona – vilodag

Den här dagen var en måndag och inte bara det, en skottdag. En extra dag helt enkelt, och dags för en vilodag för oss. Den här veckan var det Kilians tur att vara lite sjuk på måndagen, snorig och nysig var han den lille stackaren.

K sitter ju fastspänd mer än vanligt när vi reser, i bilstolen, i vagnen eller i bärstolen, så vilodagarna är ganska mycket för att han ska få röra sig lite fritt och krypa runt på golvet och hitta saker att dra sig upp och ställa sig mot. Och, som den här dagen, sova förmiddag på en säng i ett tyst rum istället för i vagnen eller bilen eller bärstolen. Vi hängde mest på hotellrummet och lekte eller tog det lugnt, satt på balkongen och tittade på utsikten (eller försökte klättra på balkongstaketet, en del av oss). Så småningom tog vi oss till typ huset bredvid och åt lunch, men K var inte så intresserad av att vara en restaurangbebis idag så han och David stannade på hotellet medan Emma åkte till Basha’s och handlade – vin, vatten, middag, picniclunch till morgondagens promenad och lite sånt. Det tog ungefär tusen år att hitta allt i den jättestora affären.

Måndagen avslutades, som måndagar bör, med att vi åt ost-och-kex-middag i sängen och tittade på The Bachelor. Most dramatic season EVER. Eller mesta tågkraschen någonsin, också, men det är ju ungefär samma sak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.