Dag 2 – Oakland

Vi vaknade vår första riktiga semesterdag tidigt, på Hayward Hamptons Inn som vi checkat in på kvällen innan.
Till slut hade klockan sniglat sig fram tills det var dags att gå ner till frukosten, som öppnade klockan sex. Det var en överraskande bra frukost, med bröd och yoghurt och flingor och omelett och svagt kaffe och så. Därefter gjorde vi oss iordning för att ge oss ut en sväng, och började med en promenad i Hayward. Handlade i en spansk mataffär. Gick hem igen. Sedan tog vi bilen till ett outlet-center i Livermore. Jättestort. Vi började med att äta lunch i foodcourten (goda sallader). Sedan tog vi ett varv och rekade stället, och sedan skiljdes åt och shoppade loss! David och Kilian gick på Ralph Lauren och köpte en skjorta och på i en annan affär och köpte ett skärp. Det hade varit jättelätt att göra hela semesters shopping där och då, men vi försökte lägga band på oss, och spara oss inför framtida affärer.

 
Emma och Kilian vid shopping mall

Sedan åkte vi hem, åt på grannrestaurangen (kycklingsnabbmat) och sedan tvättade vi i hotellets tvättmaskin. Konstigt nog hade vi redan fått ihop massa tvätt. K somnade runt kvart över åtta, lyftes över till vår säng runt midnatt och vaknade igen tre. Sedan var han och D vakna till kl fem, halvsov trettio minuter och sedan gick vi upp och då var det onsdagsmorgon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.