Dags för USA!

Vi har rest lite hit och dit under våra år tillsammans och innan dess, men aldrig på någon längre semester till USA, eller ja, D är ju född där och reste när han var ett litet litet barn runt men inte i vuxen ålder. Vi har alltid sagt att till USA, dit reser vi om vi får några barn. Nu har vi ett barn, så nu åker vi till USA! Vi tycker att det låter som ett perfekt resmål med en eller flera ungar – vi förstår språket (och infödingarna förstår oss), vi har ett hum om hur samhället fungerar och det är enkelt att bila runt. De kör t o m på rätt sida vägen! I kategorin otäcka sjukdomar har de en del men inte i samma liga som t ex sydostasien, och eftersom vi är lite nybörjare på att hantera en resande bebis känns det bra att blöjor, mat och babyprylar av ungefär den sort vi är vana vid inte är svårt att få tag på.

Resan får gå i februari och mars eftersom det blir i skarven mellan att D går på föräldraledighet och att jag börjar jobba igen. Hela fem veckor blir vi på amerikansk mark!

dreamstimeextrasmall_36961563

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.